• Acties
  • Fikse korting op extra licenties IronCAD

Fikse korting op extra licenties IronCAD

Met de eindejaar actie van IronCAD kunt u tot 31 december 2017 genieten van 25% korting op extra licenties of add-ons bij aankoop van 1 licentie IronCAD met softwarecontract. Zo kunt u kiezen voor TRANS, Mechanical, KeyShot, Multiphysics en Simewise Motion.

Bent u geïnteresseerd in de software dan kunt u de laatste versie DOWNLOADEN EN 30 DAGEN GRATIS UITPROBEREN.

VERBETERDE TOOLS VOOR HET BEWERKEN MET GROTE ASSEMBLAGES.ironcad actie2

Met de laatste update voor de IronCAD Design Collaboration Suite gaat IronCAD beter om met grote assemblages, door onder andere de volgende verbeteringen:

• Het opslaan gaat 25% sneller
• Grafische interactie gaat 45% sneller

Dit in combinatie met de mogelijkheid om assemblages in 1 bestand op te slaan – in plaats van elk part als los bestand- maakt IronCAD tot een ideale oplossing voor ontwerpen met assemblages.Gebruikers kunnen de laatste updates instaleren met de Live Update tool.

IRONCAD'S IMPACT OP HET MACHINE TEKENWERKiron cad actie3

Lerocon AB, een Zweedse leverancier van lasmachines, maakt producten bestaande uit tientallen assemblages. De mogelijkheid om met grote assemblages in één bestand te werken verhoogd hun productiviteit aanzienlijk . "Voorheen gebruikten wij één van de gebruikelijke parametrische 3D CAD software[en moest er onderscheidt gemaakt worden tussen part- en assembly bestanden wat invloed had op onze productiviteit.. "We hadden niet de vrijheid om met een project in één bestand te werken en alleen bepaalde bestanden extern te linken.” Leer meer over hun switch naar IronCAD.

 

IRONCAD VERSNELT HET ONTWERPEN VAN AANGEPASTE VERPAKKINGSOPLOSSINGENironcad actie4

Nefab levert aangepaste verpakkingsoplossingen voor bedrijven in de telecom, energie-, automotive-, zorg- en luchtvaartindustrie welke grote producten verschepen. Door gebruik te maken van de IronCAD hendels en dynamische intelligente ontwerpgereedschappen is het voor Nefab mogelijk met Drag & Drop verpakkingsmateriaal een product van de klant te ontwerpen. Op deze manier configureren ze altijd de perfecte aangepaste verpakkingsoplossing. Zo zijn de ontwerpen altijd goed en duurt het geen weken maar uren om de per

fecte verpakking te ontwerpen. Om meer te leren over hoe Nefab IronCAD gebruikt bekijk hier de video.

 klik hier