IronCAD 2017

Hoge prestaties - snelle workflow

01 Products a IRONCAD Image3

Met de nieuwe versie van IronCAD is de performance verbeterd en zijn grote assemblages sneller te openen en op te slaan. De prestaties op grafisch gebied zijn ook verbeterd en het genereren van 2D aanzichten voor grote en complexe assemblages gaat sneller.

Een groot deel van de klanten maakt grote en complexe machines, factory automation lay-outs en andere grote assemblages. Dit komt door de innovatieve benadering van IronCAD voor het assembleren ten opzichte van andere CAD pakketten. Hierdoor is er behoefte om te kunnen werken met extreem grote datasets met interactie tussen de 2D en 3D omgevingen.

Naast prestatie verbeteringen zijn er meer dan 100 verbeteringen doorgevoerd in de 3D en 2D omgeving om snel van concept- tot productietekening te komen. Voor de 3D omgeving zijn onder andere de 2D Sketch, Sweep en plaatbewerking verbeterd. Op 2D gebied zijn er voor beide omgevingen nieuwe tools als: revision table, aanpassen doorsnedes en Broken Views vernieuwd.

Bekijk voor een compleet overzicht van alle verbeteringen de “Wat is nieuw van IronCAD 2017” voor een compleet overzicht van alle verbeteringen.