• Nieuws
  • Kom langs voor een vrijblijvend gesprek over 3D printen.

Kom langs voor een vrijblijvend gesprek over 3D printen.

Na het succes van vorig jaar komt er een vervolg op de inloopmiddag van Landré. De zomervakantie staat namelijk weer op het punt van beginnen. Voor de meesten van ons een iets rustigere periode. Maar tevens een mooi moment om na te denken over nieuwe technieken en ideeën. Tevens zijn er veel minder files onderweg en dus heeft u waarschijnlijk net wat meer tijd voor andere zaken. Maak gebruik van deze tijd en kom tijdens de zomermaanden in gesprek met Landré over de kansen en onbegrensde mogelijkheden van 3D printen in kunststof of metaal.

Landré is bij velen bekend als leverancier van producerende machines. Echter Landré doet meer, al sinds 2009 zijn wij actief als leverancier van professionele 3D printers. Landré heeft hierdoor ruime kennis en ervaring op het gebied van 3D printen, ook wel rapid prototyping en additive manufacturing genoemd. Wij leveren machines van de merken 3D systems (kunststof) en Concept Laser (metaal). Hier vindt u meer informatie over de diverse machines die wij leveren.


Landré gaat verhuizen. Om deze reden vindt de inloopmiddag dit jaar plaats bij onze klant Kiwi-electronics. Hier kunt u de door Landré geleverde 3D printers aan het werk zien en met ons spreken over de mogelijkheden van 3D printen.
Tijdens de zomermaanden juli en augustus zijn wij elke woensdagmiddag van 13.00 tot 17.00 uur aanwezig bij Kiwi-electronics en kunt u vrijblijvend advies inwinnen over 3D printen. Dus heeft u een idee of bent u zomaar nieuwsgierig naar de mogelijkheden van 3D printen, meldt u dan hier aan en kom ons bezoeken!

Wij spreken u graag op woensdagmiddag van 13.00 tot 17.00 uur, Steenplaetsstraat 18 te Rijswijk.