• Nieuws
  • Kuil Banden B.V.: ''Hij is er, de Haas CNC draaibank!''

Kuil Banden B.V.: ''Hij is er, de Haas CNC draaibank!''

kuil banden machine haas

Bij Kuil Banden B.V. hebben wij een nieuwe Haas ST-30 geleverd met als extra optie het diamant cutting pakket wat speciaal ontwikkeld is om velgen weer in optimale conditie te restaureren. Hij wordt nu aangesloten en daarna zijn ze bij Kuil banden B.V. klaar voor het herstellen van velgrandschade zoals stoeprand schade aan vrijwel alle velgen. Met name voor velgen met een afgedraaide of gepolijste voorkant biedt dit uitkomst zoals voor velgen onder deze Golf 7.

kuil banden velg restauratie

De CNC draaibank is volledig computer gestuurd en kan de velg inlezen waarna van de gehele voorkant een zeer precieze laag afgedraaid kan worden. Hiermee kan ook stoeprand schade op de spaken of op het midden van de velg gerepareerd worden. Maar er zijn meer mogelijkheden dan alleen velgen repareren. Velgen met een afgedraaide voorkant zijn enorm populair. Nieuwe auto’s komen vaker op velgen met een design waarin de velg gespoten is en daarna de voorkant afgedraaid is. Hierdoor spiegelt de voorkant tijdens het rijden terwijl tussen de spaken een kleur gespoten kan worden. Bij Kuil Banden B.V. kunnen ze nu precies hetzelfde doen. Ze kunnen je velgen in een kleur spuiten en vervolgens de voorkant afdraaien om dit mooie effect te bereiken. Hierdoor zijn nieuwe kleurcombinaties mogelijk of kunnen ze velgen, die niet zo’n afgedraaide voorkant hadden, een fris design geven.

haas st30 diamant optie velg restauratieBent u geintresseerd in het restaureren van uw velgen? neem dan gerust contact op met Kuil Banden B.V. Bent u nou zelf geintreseerd in de Haas ST-30 met de Diamant Cutting optie? Neem dan contact met ons!

 

contact opnemen landre