Ontdek de unieke eigenschappen van de HSG TX 3+1 Chucks Buis- en Profiellaser op Euroblech 2024!

HSG TX3R

Ontdek de unieke eigenschappen van de HSG TX 3+1 Chucks Buis-en Profiellaser op de EuroBLECH 2024

HSG pakt uit op Euroblech 2024 met de TX serie buis- en profiellaser. Met een bereik van 360mm voor zowel rond als vierkant, is de HSG TX fiberlaser de perfecte oplossing voor het bewerken van grote profielen en buizen.

Uniek: de innovatieve vierkante chucks

Dankzij de innovatieve vierkante chucks is het mogelijk zowel ronde buizen als grote profielen tot wel 360mm op dezelfde machine te bewerken!

Vorige slide
Volgende slide

3+1 chucks: met de voordelen van 4 chucks

Daarnaast biedt HSG met het unieke gepatenteerde 3+1 chucks systeem de voordelen van een 4 chucks machine met 3 chucks. Zo heeft u de ideale oplossing voor het bewerken van grote profielen.

Uitgebreide klauwplaat: rotatie over totale lengte

De gecombineerde C3- en C4-klauwplaat kan over de totale lengte van de machine gepositioneerd worden, zodat u kan snijden zonder reststukken. Ook beschikt hij over synchrone rotatie en kan bovendien klemmen, ondersteunen en corrigeren.

Bespaar tijd: automatisch be- en ontladen

Het automatisch laden en lossen van zware profielen en buizen zorgt voor efficiëntie en tijdbesparing. Verbetert de operationele veiligheid aanzienlijk, bespaart arbeidskracht en verlaagt uiteindelijk de productiekosten.

Uitgebreide bediening: gebruiksvriendelijk en geavanceerd

Dankzij de intuïtieve interface en geavanceerde software is de HSG TX eenvoudig te bedienen. En met de meegeleverde HSG nesting software is het mogelijk om complete samenstellingen van externe sofware zoals Tekla te importeren. Directe import van bestanden vanuit de Tekla software in de HSG machine zorgen voor een naadloze aansluiting naar productie.

Met de zekerheid van Landré: Kennis en garantie

Onze service engineers werken 24/7 in samenwerking met het service team van HSG om altijd en overal bedrijfszekerheid te garanderen. Wist u dat HSG al 18 jaar specialist is in buislasersnijden?

Hoogwaardig en toch financieel een slimme keus

Investeer in de HSG TX buislaser en geef uw productie een boost! Met deze cutting-edge technologie kunt u niet alleen uw productiecapaciteit verhogen, maar ook uw benodigde investering voor een buislaser drastisch verminderen zonder in te leveren op kwaliteit en mogelijkheden.

Interesse?

Bekijk de TX serie tijdens de Euroblech 2024. Of neem vrijblijvend contact met ons op voor een demo of meer informatie.